Rólam

„Nem csak logót tervezek,
segítek felépíteni a vizuális nyelvedet”

 

A száraz tények:

Kárpáti Róbert tervezőgrafikus vagyok. Budapesten élek. 2002 óta dolgozom grafikusként.
Specialitásom a céges és személyes arculattervezés az emblémától egészen a teljes arculati rendszerekig. Rajongok a piktogramokért és a tipográfiáért. Mindig nyitott vagyok az új kihívásokra.

 

Művészeti képzéseim
2001-2007 Magyar Képzőművészeti Egyetem
1999-2001 Budai Rajz Iskola

 

A szaft:
Célom, hogy megrendelőim cége márkává váljon. Egy olyan identitást dolgozzunk ki, amivel azonosulni tudnak és ezzel kitűnni a tömegből. Ennek fontos része, hogy az arculat ne csak a kifelé való kommunikációhoz adjon egy vizuális keretet, hanem a belső, cégen és irodán belüli megjelenést is magába foglalja, ezzel erősítve a márka-tudatot és a tudatos márkaépítést. Erőt adjon a későbbiekben, amivel dolgozni tudnak és fenntartani az aktivitást.

Logó és arculattervezés, névjegykártya– , levélpapír– , mappa–, boríték tervezés, piktogram– és ikon tervezés, csomagolástervezés, webdesign, brossúra– kiadvány–, könyvborító–, könyv–, könyv layout tervezés és tördelés valamint más grafikai munkák.

Az elfogadott tervek kivitelezésében is szívesen segítek. Több mint 15 éves szakmai múltamnak köszönhetően jó kapcsolatot ápolok nyomdákkal, webfejlesztőkkel és másokkal, akik tudnak segíteni a legmagasabb minőségű anyagok legyártásában. A kivitelezés folyamata alatt természetesen vállalom a kapcsolattartást is a gyártókkal, így megrendelőimnek nem szükséges több helyre rohangálniuk.

 

Publikációk
Hotel Pictograms @ Designer Daily
Hotel Pictograms @ Pantone Canvas
Hotel Pictograms @ Today in Design
Winehouse @ The Dieline
Winehouse @ Monogocoro.jp
Winehouse @ Designpumpa
Artrebuy @ Logogala
Winehouse @ Thatts Pretty Cool
Fonts and Pictograms @ Luc Devroye
Fullogic typface @ Typgrphy.com
Flaster @ Typographyserved
Flaster @ Fffound!
Flaster @ We love typography
Winehouse @ Logogala

 
 

Ha árajánlatot kérne vagy bármi egyéb kérdése lenne, ne habozzon,

Írjon nekem